Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2015

Party - ο Jake στη χώρα τoυ Ποτέ!!!


Αν ο γιος σας αγαπάει τον Jake τον πειρατή από την χώρα του ποτέ, να μερικές ιδέες για το πάρτι του. 
 



Πέρισυ τέτοιο καιρό είχαμε προετοιμασίες για το πάρτυ του Βύρων (το γιο της φίλης μου της Βαλεντίνας). Ο μικρός μόλις είχε ανακαλύψει τον Jake και για αυτό φτιάξαμε την παρακάτω παράσταση που θα έμπαινε πάνω στην τούρτα. 





Από κατάστημα της πόλης βρήκαμε και αγοράσαμε playmobil πειρατές και κηρομπογιές. Τυπώσαμε ασπρόμαυρες σελίδες με τον Jake και την παρέα του και τα τυλίξαμε σαν παπυράκια. Όλα μαζί τα βάλαμε σε χάρτινα σακουλάκια με αυτοκόλλητο που ταίριαζε με το θέμα του πάρτι και τα δώρισε ο μικρός Βύρων στους καλεσμένους του.






Δεν μείναμε όμως μόνο εκεί…φτιάξαμε διάφορα σχέδια photo booth για πειρατές και πειρατίνες. Οι καλεσμένοι το διασκέδασαν βγαίνοντας αστείες φωτογραφίες και σίγουρα το πάρτυ του Βύρων τους έμεινε αξέχαστο.







Για τον γιο μου, τον Αλέξανδρο, που ξετρελάθηκε με το πάρτι του Βύρων και θα γιόρταζε τις επόμενες μέρες τα 4α γενέθλια του στο σχολείο, ψάξαμε και βρήκαμε μια μικρή πλαστική φιγούρα του Jake. Βρήκαμε στην αγορά και ένα οικονομικό καράβι, με διάφορα έξτρα πραγματάκια, αξίας 6,00€! Παραγγείλαμε μια τούρτα και ζητήσαμε να έχει απλώς μπλε γλάσο για να μοιάζει με θάλασσα. Τοποθετήσαμε πάνω στην τούρτα το καράβι, την σχεδία, τον καρχαρία (όλα  ήταν μέσα στο κουτί του καραβιού) και φυσικά τον πρωταγωνιστή μας τον μικρό πειρατή. Ο Αλέξανδρος δεν το πίστευε όταν την είδε!!!






Και αυτή την φορά τυπώσαμε και φτιάξαμε photo booth με μάσκες του Jake και των φίλων του. Οι συμμαθητές του βγήκαν όλοι μαζί φωτογραφία φορώντας τις μάσκες τους.







Τι ψάχνουν όμως συνήθως οι πειρατές; Τον θησαυρό!!! Πήραμε ένα χάρτινο κουτί και το ζωγραφίσαμε σαν να είναι ξύλινο. Το διακοσμήσαμε με διάφορες κορδέλες και άλλες ζωγραφισμένες λεπτομέρειες. Το γεμίσαμε με σοκολατένια χρυσά νομίσματα και το δώσαμε στην δασκάλα να το κρύψει μέσα στην τάξη. Και έτσι για παιχνίδι, έβαλε τα παιδάκια του παιδικού να ψάχνουν να τον βρουν. Δεν είναι τέλεια ιδέα;;;!!! :)


 Ρίξτε μια ματιά στην δουλειά μου με ένα κλικ στο happymomentsbyria

2 σχόλια:

περιμένω τα σχόλιά σας! :)

Ο Βασιλιάς Κορονοϊός της Γιώτα Στανελούδη με εικονογράφηση δική μου... κυκλοφορεί ελεύθερα online!!!

Σε περίοδο καραντίνας η  Γιώτα Στανελούδη , παιδαγωγός, έγραψε αυτό το υπέροχο παραμύθι για να εξηγήσει στην κόρη της τι ζούμε το τελευ...