Παρασκευή 13 Νοεμβρίου 2015

PARTY "we love MINIONS"



Λίγο πριν την πρεμιέρα των Minions στους κινηματογράφους (τον Αύγουστο που μας πέρασε) κάναμε το πάρτι του Αλέξανδρου για την γιορτή του. Βέβαια τέτοιο πάρτι μία φορά το χρόνο κάνεις…οπότε με την ευκαιρία παραγγέλνουμε και μία τούρτα να σβήσει και κεράκια. Τα γενέθλια του κανονικά είναι τον Οκτώβρη και συνήθως τότε γιορτάζει με τους συμμαθητές του στην τάξη.
Και όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, διαλέξαμε μαζί θέμα για το πάρτι του. Αυτή την φορά επιλέξαμε τα Minions. Όμως συμφωνήσαμε πως η τούρτα θα έχει και ένα αεροπλανάκι Dusty. Σιγά μην δεν είχε!

Ξεκίνησα την προετοιμασία φτιάχνοντας την πρόσκληση που έστειλα διαδικτυακά στους φίλους μας. Έπειτα τύπωσα διάφορες φιγούρες, από τα μικρά κίτρινα αυτά πλασματάκια, για να διακοσμήσω την αυλή μας στο χωριό και το μπουφέ μας. 

 η πρόσκληση
 


 μια γενική εικόνα του μπουφέ μας
 












Κάποτε μια φίλη, η Λίτσα, μου είχε δείξει πως τα κίτρινα κουτάκια που περιέχουν τα σοκολατένια αβγά έκπληξη, γίνονται εύκολα και γρήγορα Minions. Και από καιρό είχα σκεφτεί να μην τα πετάω. Οπότε ήρθε ο καιρός να τα χρησιμοποιήσω και αυτά. Τα φτιάξαμε, πάντα μαζί με τον εορταζόμενο, και τα κολλήσαμε με σιλικόνη πάνω σε μολυβάκια. Άλλο ένα δωράκι που μπήκε μέσα σε χάρτινο σακουλάκι, μαζί με τα υπόλοιπα. Τα δίναμε στα παιδιά όταν έφευγαν από το πάρτι μας.




Έφτιαξα και φέτος μια πινιάτα που την ζωγράφισα και από τις δυο πλευρές με φατσούλες των Minions. Τα παιδιά περίμεναν πως και πώς να έρθει η ώρα να την σπάσουν και να πέσουν τα σοκολατάκια και οι καραμέλες. Το αεροπλανάκι εκει στα δεξιά το βλεπετε?  : )



Και επειδή η μαμά Ρία δεν μπορεί να μην κάνει κάτι παραπάνω κάθε χρόνο…φέτος έκανα και bowling!!! Το είδα κάπου στο ιντερνέτ και ήταν αδύνατο να μην το κάνω. Πήρα χρώματα και πινέλα και ζωγράφισα μικρά πλαστικά μπουκαλάκια. Όχι ότι παίξανε τα παιδιά bowling, αλλά ήταν ωραίο σαν διακόσμηση!




Την τούρτα της έκανα παραγγελία στο ΒΑΣΑΚΗ αλλά ζήτησα να μοιάζει με ουρανό και να γράφει απλώς το όνομά του επάνω. Είχα βρει βέβαια τα πλαστικά Minions και το αεροπλανάκι σε κατάστημα της πόλης. Οπότε πριν βγάλω την τούρτα τα τοποθέτησα επάνω. Μπορεί να μην ήταν τούρτα υπερπαραγωγή, ήταν όμως πεντανόστιμη και άρεσε στον Αλέξανδρο. Είχε εξάλλου ότι ήθελε!


 
Αυτό ήταν το 5ο πάρτυ του Αλεξανδράκου μου!!!! 
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟ ΠΙΟ ΓΛΥΚΟ ΚΑΡΠΟΥΖΑΚΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!!!
Να μαστε όλοι γεροί να γιορτάζουμε κάθε χρόνο για σένα!!!

 

Ρίξτε μια ματιά στην δουλειά μου με ένα κλικ στο happymomentsbyria

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

περιμένω τα σχόλιά σας! :)

Ο Βασιλιάς Κορονοϊός της Γιώτα Στανελούδη με εικονογράφηση δική μου... κυκλοφορεί ελεύθερα online!!!

Σε περίοδο καραντίνας η  Γιώτα Στανελούδη , παιδαγωγός, έγραψε αυτό το υπέροχο παραμύθι για να εξηγήσει στην κόρη της τι ζούμε το τελευ...